Visa-Auto » Blogi

Myyntipäällikkö Miikka Lännistö: ”Kevät tuo kaupan”

miikka lännistö visa-auto

Kyllähän se niin on, että ihmisten autokuume tuntuu vaan nousevan joka kevät. Synkkä ja pimeä talvi on väistynyt, viimeisetkin lumet ovat sulamassa pois ja aurinko on pääroolissa.

Hyvä sauma lähteä vaihtoautokaupoille!

”Joka kevät sama ilmiö – aurinko paistaa ja ihmisillä heräilee autokuume. Se on hieno ilmiö! Ollaan myyty aika paljon Toyota-hybridejä ja lisäksi kaupaksi on mennyt paljon mm. vähäpäästöisiä dieseleitä”, ilakoi Visa-Auton myyntipäällikkö Miikka Lännistö (kuvassa).

Meillä Varsinais-Suomen suurimmassa vaihtoautoliikkeessä menee jatkuvasti kaiken hintaluokan autoja. Olemme kaksinkertaistamassa tilojamme ja tällä hetkellä toimimme uusissa tiloissa, kun samaan aikaan vanhoja tilojamme laitetaan uusiksi. Yli 2000 neliön hallimme avajaisia vietetään kesällä.

”Kevät tuo kaupan. Lämpimästi tervetuloa autokaupoille!” toivottelee Lännistö.

– –

Tervetuloa tutustumaan autoihimme:
Allastie 4, Raisio
Arkisin klo 09-18
Lauantaisin klo 10-15


Varsinais-Suomen suurin vaihtoautoliike Visa-Auto laajenee entisestään

samuli hietarinta visa-auto

Olemme kaksinkertaistamassa autohallitilaamme. Me Varsinais-Suomen suurimmassa vaihtoautoihin erikoistuneessa autoliikkeessä haluamme huolehtia asiakkaan tarpeista, ja jokaisen kaupan edellytyksenä on kaikkien osapuolten tyytyväisyys. Tämän vuoksi Visa-Auton palvelua arvostetaan ja Raision liikkeeseemme ajetaan usein kauempaakin.

Tilat alkoivat käydä ahtaiksi, joten olemme laajentaneet alkuvuoden aikana tilojamme 1000 neliömetrin uudella autohallilla. Laajennetut tilat ovat nyt käytössä ja tällä hetkellä vanhoja tilojamme laitetaan uuteen uskoon. Syksyyn mennessä lämmintä sisätilaa on yhteensä yli 2000 neliötä, jonka myötä enemmän autoja saadaan ajettua pihapiiristä sisään ja autovalikoima on todella laaja.

”Olemme erittäin innoissamme uusista tiloistamme! Avajaisia vietetään virallisesti elokuun alkupuolella. Avajaisista on tulossa viikon mittainen koko perheen tapahtuma, joka tullaan varmasti huomaamaan ympäri Turun seutua”, kommentoi Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta (kuvassa).

Kylmän talven kääntyessä kohti kevättä on autoliikkeillä edessään jälleen kiireisiä aikoja. Visa-Autossa kauppa käy ympäri vuoden, mutta myös kevätsesonkiin on varauduttu.

”Kyllä kevät ja aurinko tuntuvat aiheuttavan joka vuosi pientä piikkiä kansan autokuumeessa. Olemme tunnettuja luotettavuudestamme, joten ei muuta kuin lämpimästi tervetuloa elämäsi parhaille autokaupoille!” toivottaa Hietarinta.


Kirsi voitti jouluarvonnastamme upean sähköauton

25578968_10155832784289000_655053595_o

Järjestimme joulukuun aikana Facebook-sivuillamme ison jouluarvonnan, jossa palkintona oli upea Volvo XC90 Special Edition -sähköauto. 

Sähköautossa on muun muassa mp3-soitin ja autoa on mahdollista ohjata joko auton sisältä tai kauko-ohjaimella, joka mahdollistaa turvallisen ajon pienten lasten kanssa. Auto on suunnattu 3-6-vuotiaille (OVH: 600€).

Lähes 9000 osallistujan joukosta jouluinen arpaonni suosi Kirsiä, joka kävi noutamassa voittoautonsa tiistai-iltapäivällä liikkeestämme Allastieltä, Raisiosta. Toimitusjohtajamme Samuli Hietarinta onnitteli voittajaa.

Onnittelut Kirsille ja oikein hyvää joulun aikaa kaikille!


Kävimme hakemassa Saksasta 13 autoa Raisioon

Tämä Saksasta tuotu kaunotar on vielä myymättä. Tervetuloa tutustumaan.

Tällainenkin komea menopeli saapu Saksasta Raisioon. Tervetuloa tutustumaan.

Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta sekä myyntipäällikkö Miikka Lännistö kävivät taannoin Saksassa autokaupoilla. Kaksikko lensi ensin Hampuriin, mistä matka jatkui junalla Bockeliin. Kyseessä on yksi koko Euroopan suurimmista vaihtoautoliikkeistä.

Bockelissa on jopa 3500 vaihtoautoa pihassa ja voitaisiinkin todeta, että kyseessä on ikään kuin Visa-Auton isoveli. Sieltä tarttui mukaan paljon hyviä ajatuksia ja vinkkejä. Paikka teki vaikutuksen Hietarintaan.

”Kävimme katsomassa, miten he hanskaavat sellaisen pihamyynnin. Olihan siellä hienosti järjestetty asiat ja kaikki sellainen saksalainen tarkkuus tuli kyllä vahvasti esiin. Tuli kummasteltua, että miten he pystyivät pitämään sellaisen automäärän siistinä rivissä, puhtaina ja ajokelpoisina”, kuvaili Hietarinta.

Bockelissa oli kaikista autoista hyvin tarkat raportit ja kaikki pienimmätkin naarmut olivat tiedossa. Samuli ja Miikka hankkivat yhteensä 13 autoa. Yksi auto ajettiin Saksasta Suomeen ja loput tulivat rekalla Raisioon. Merkkivalikoimasta löytyy Bemaria, Audia ja Volvoa – yli puolet on jo myyty ja loput tulevat menemään lähiviikkoina.

”Pyrimme tuomaan sellaisia autoja, joissa kaikissa on vähän joku oma juttunsa. Löytyy kattoluukkua ja on panoraamaa. Kaikissa autoissa on navigoinnit, kivat kilometrit ja täydet huoltohistoriat. Ollaan autoihin tosi tyytyväisiä”, jatkoi Hietarinta.

Visa-Auton leirissä odotetaan mielenkiinnolla, että mitä tapahtuu jatkossa. Väyliä ja kontakteja Saksaan on nyt avattu ja tarkoituksena on kasvattaa kuvioita Saksan suuntaan tulevaisuudessakin.


Visa-Auto lahjoitti turvaliivit kaikille Raision ekaluokkalaisille

”Voimaa turvalliseen koulutiehen!” tuumasi Tikanmaan koulun 1. A.

”Voimaa turvalliseen koulutiehen!” tuumasi Tikanmaan koulun 1. A.

Varsinais-Suomen suurin vaihtoautojen erikoisliike Visa-Auto haluaa olla turvaamassa raisiolaisia teitä.

Tilasimme keltaiset turvaliivit kaikille Raisiossa äskettäin koulutaipaleensa aloittaneille ekaluokkalaiselle. Turvaliivin sai yhteensä 225 lasta. Tällä tempauksella Visa-Auto haluaa tukea kotikaupunkimme koululaisia.

”Visa-Auto haluaa muistuttaa autoilevia ihmisiä liikenteessä liikkuvista pienistä oppilaista ja toivottaa turvallisia koulumatkoja”, kommentoi Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta.

Raisiossa keltaiset turvaliivit otettiin suurella ilolla vastaan ja tietenkin niitä piti heti päästä myös sovittamaan.

”Syksyn pimetessä liikenneturvallisuuteen on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Kaikkien koululaisten, mutta vielä erityisesti ekaluokkalaisten, koulutie tulee olla mahdollisimman turvallinen ja tässä lahjoituksena saadut turvaliivit ovat iso apu pienille kulkijoille. Kiitos, Visa-Auto!” kommentoi vt. sivistysjohtaja Leena Laakso.

Yllä olevassa kuvassa on Tikanmaan koulun oppilaita, jotka innostuivat turvaliiveistä. Jackin mielestä nyt hänestä tuli supermies! Emman, Ilonan ja Sirun mielestä liivi oli oikein kiva. Eero puolestaan huomasi, että tarrat ovat kätevät.


Yhteistyöurheilijamme Teemu Packalén ottelee UFC-illassa lokakuussa

Teemu Packalen Visa-Auto UFC

Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta ja vapaaottelija Teemu Packalén yhteiskuvassa.

Varsinais-Suomen suurin vaihtoautojen erikoisliike Visa-Auto ja UFC-vapaaottelija Teemu Packalén solmivat viime keväänä yhteistyösopimuksen. Lokakuussa Teemu nähdään UFC-kehässä Gdanskissa ja Visa-Auto aikoo olla mukana menossa.

Visa-Auton ja Teemun yhteiselon alkaminen viime keväänä oli kuin satumaisen romanttisesta vaihtoautoliike-elokuvasta. Nimittäin eräänä viattomana arkiaamupäivänä matkusti Teemu kaverinsa autolla sekä osittain apostolin kyydillä Raisioon.

Kun Teemu oli astunut Visa-Auton liikkeeseen, noteerasi reipas myyntipäällikkö Miikka teräväpannuisen asiakkaan. Miikka tajusi heti, että tuo tyylikkäillä viiksillä sekä elegantilla asukokonaisuudella varustettu sporttinen hahmo on kansainvälisen tason vapaaottelija, josta oli puhuttu juuri edellisviikon palaverissa.

Ja siitä se yhteistyö sitten lähti liikkelle. Tavoitteena on tehdä pitkäaikaista ja molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä. Visa-Auto tukee Teemun autoilua sekä on muutenkin mukana Teemun matkassa. Teemu itse on ollut erittäin mielissään hieman yllättävästikin käynnistyneestä yhteistyöstä.

”Mulla on paljon treenaamista, promoamista ja kaikenlaista hässäkkää siellä sun täällä. Olen päässyt helposti treeneihin ja kiertämään ympäri Suomea. Arki on helpottunut huomattavasti”, kommentoi Teemu.

Visa-Auton työporukalla on muun muassa suunnitelmissa energinen työhyvinvointipäivä vapaaottelusalille Teemun heiteltäväksi tulevan syksyn ja talven aikana.

Teemu nähdään Gdanskin UFC-illassa lauantaina 21. lokakuuta

30-vuotias Teemu hyppää siis kehään Gdanskin UFC-illassa, Puolassa, lauantaina 21. lokakuuta. Vastustajaksi asettuu isäntämaan 25-vuotias Marcin Heldin. Kamppailu julkaistiin tänään perjantaina.

”Visa-Auto aikoo olla voimakkaasti mukana lokakuun UFC-illassa ja suunnitelmissamme on järjestää ainakin kisastudio Turussa. Tiedotamme lisää suunnitelmistamme tässä syyskuun aikana”, kommentoi Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta.


Kantosen veljekset Visan-Auton hyvän mielen lähettiläiksi

Kuvassa poseeraavat Kasperi Kantonen, Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta ja Aku Kantonen.

Kuvassa poseeraavat Kasperi Kantonen, Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta ja Aku Kantonen.

Visa-Auto on kiinnittänyt taustatiimiinsä Kasperi ja Aku Kantosen. Veljekset tulivat monille tutuiksi viime keväänä voitettuaan Facebook-arvonnasta roadtrip-reissun Pariisiin katsomaan jääkiekon MM-kisoja.

Kantosen veljekset ajoivat Visa-Auton autolla Raisiosta Pariisiin ja takaisin. Siinä välissä he seurasivat Suomen otteluita jäähallissa. Reissun aikana mm. Iltalehti teki parikin juttua jätkistä ja Kasperi pääsi myös tshekkiläismediaan.

MM-kisareissun blogisarjaamme voit tutustua TÄSTÄ.

Tuon MM-kisatempauksen aikana kävi selväksi, että jätkillä riittää sanottavaa ja mikä tärkeintä – pilke on jatkuvasti silmäkulmissa. Ja näin syksyn käynnistyessä Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta otti puhelimen kauniiseen ja hieman karvaiseen käteensä ja soitti veljeksille.

”Toivoimme keväällä, että MM-kisatempauksemme herättäisi huomiota. Se oli mukava yllätys ja onnekas sattuma, että saimme ratin taakse näin iloisen kaksikon. Jätkien hyväntuulisuus teki meihin ison vaikutuksen ja halusimme tehdä heidän kanssaan lisää yhteistyötä jollain tavalla”, kommentoi Hietarinta.

Visa-Auton tempauksia jälleen luvassa

Kantoset tullaan näkemään tulevaisuudessa Visa-Auton hyvän mielen tempauksissa. Tarkkaa suunnitelmaa ei vielä ole edes olemassa, mutta paljon hauskoja ideoita on jo kehitteillä ja ajatustasolla.

Veljekset olivat iloisesti yllättyneitä Hietarinnan puhelinsoitosta ja vastasivat yhteistyöehdotukseen myöntävästi noin puolen sekunnin harkinnan päätteeksi.

”Tätä diiliä ei tarvinnut kauaa miettiä! Vanhoina partiolaisina me ollaan Akun kanssa aina valmiita, ja niin tälläkin kertaa. Kevään reissusta jäi erittäin hyvät vibat, sillä Visa-Auton puolelta kaikki hoitui viimeisen päälle hyvin. Jännittynein fiiliksin jäädään odottamaan, että mitä kaikkea tämä yhteistyö tuo mukanaan”, kommentoi Kasperi Kantonen.

”Mietin heti, että ei saakeli! Kaikkea uutta ja erilaista taas luvassa. Aivan huikeata! Kyllä mä oon aina messissä”, kommentoi puolestaan Aku Kantonen.


Visa-Auto lähti tukemaan turkulaisia jääkiekkoseuroja

Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta on tyytyväinen yhteistyösopimukseen TPS:n ja TUTOn kanssa.

Varsinais-Suomen suurin vaihtoautojen erikoisliike Visa-Auto on lähtenyt tukemaan TPS:n ja TUTOn jääkiekkotoimintaa. Tuemme molempien seurojen edustus- ja juniorijoukkuetoimintaa kaudella 2017-2018.

Gatorade Centerissä TPS:n kotiotteluissa Visa-Auto on vahvasti näkyvillä isolla screenillä. Kaudella 2017-2018 screenillä tullaan näkemään Visa-Auton jännittävä Dance Cam, joka poimii yleisöstä sattumanvaraisesti katsojia kaikkien nähtäväksi. Ja toivottavasti näemme myös pieniä tanssiliikkeitä ihmisiltä. Kuukauden paras tanssisuoritus tullaan myös palkitsemaan läpi kauden.

Marli Areenalla TUTOn kotiotteluissa Visa-Auto näkyy puolestaan screenillä erilaisina mainoksina. Lisäksi TUTOn kotiotteluissa jäähallin käytävälle tulee iso Visa-Auton seinä, jonka yhteydessä sijaitsee Visa-Automaatti, johon ihmiset voivat jättää autonsa tietoja.

Eli kyseessä on ikään kuin Visa-Auton etäkonttori, jossa katsoja voi pyytää tarjouksia sekä ostaa auton tai myydä oman autonsa meille.

”Haluamme tukea juniorijääkiekkoilua ja olemme mukana myös edustusjoukkueiden taustalla. Olen hyvin innostunut tästä kokonaisuudesta”, kommentoi Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta.


Stressittömiä kilometrejä Visa-Turvalla

 

Visa-Auton yhteistyöurheilija, UFC-vapaaottelija Teemu Packalén, toimii Visa-Turvamme keulahahmona.

Visa-Auton yhteistyöurheilija, UFC-vapaaottelija Teemu Packalén, toimii Visa-Turvamme keulahahmona.

Kaikkihan niitä kauhutarinoita sekä ärhäköillä somekeskustelupalstoilla värikynää saavia huonoja autoilukokemuksia ovat kuulleet. Ostetaan iloisilla ja toiveikkailla mielillä käytetty auto. Alkuun kaikki sujuu kuin onnellisissa elokuvissa, mutta pian autosta hajoaa jotain. Sitten alkaa v*tuttaa ja kaikki on pielessä.

Jokke-pappa osti aikoinaan nahkatakkiselta veijarilta Corollan hämyisen Teboilin pihassa, ja öljypohja tipahti ennen kirkonkylää. Huono diili.

Niina oli muuttamassa pikkusiskoaan Piikkiöstä Helsinkiin, kunnes Kehä kolmosen hujakoilla isän ”uudenveroisesta” Transporterista hajosi vaihdelaatikko. Huono diili.

Kummisedän mynämäkeläisen kaverin hyvänpäiväntutun vaihtoautossa oli sähkövika, joka ilmeni konepellin alta kurkistelevina liekkeinä. Erittäin huono diili.

Visa-Turva on hyvä diili

Onneksi Visa-Autolla ei näitä diilejä ole nähty. Ymmärrämme silti erittäin hyvin, että vaihtoautoliikkeestä ostettu auto voi aiheuttaa huolta kuntonsa puolesta. Siksi on olemassa Visa-Turva, joka rauhoittaa stressaavimmankin vaihtoauton ostajan.

Visa-Turva turvaa sijoituksesi ja sen ansiosta saat vuoden päivät huolettomia kilometrejä ratin takana. Takuu kattaa vaihtoauton osat pesupumpun kytkimestä kampiakseliin ja takaisin. Visa-Turva maksaa autosi yhteydessä 595 euroa. Autoilijan mielenrauhalle taas ei voi laittaa hintaa.

Kuvitellaanpa hetki. Sinä ostit siistin Audi A3:n, jonka moottori laukesi kuin taikaiskusta ja vastaansanomattoman yllättäen kahdeksan kuukautta kauppojen jälkeen. Mutta koska sinulla oli Visa-Turva, kuittasit sadanviidenkympin omavastuulla useamman tonnin remontin turkulaisella lähikorjaamolla.

Hyvä diili.


Visa-Auto 25 vuotta – viiden tähden autoliike

Kuva02

Olemme Varsinais-Suomen suurin vaihtoautoliike ja vietämme tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottamme. Meillä on käytössä viisi arvoa, joista olemme ylpeitä ja joidenka kautta haluamme olla jokaiselle asiakkaallemme viiden tähden autoliike.

1. Luotettavuus
Visa-Autolle on myönnetty AAA-rating, joka on korkein mahdollinen luottoluokitus. Se kertoo luotettavuudesta ja samalla se pitää riman korkealla päivittäisessä tekemisessä. Tavoitteena on säilyttää AAA-rating jatkossakin.

2. Paikallisuus
Turun seutu on meille tärkein markkina-alue. Tuttu seutu ja tutut ihmiset. Tiedostamme myös yhteiskuntavastuumme ja haluaa olla mukana kehittämässä omaa seutuamme. Visa-Auto haluaa auttaa heikommassa asemassa olevia ja tehdä hyvää.

3. Joustavuus
Olemme tavoitettavissa myös työajan ulkopuolella ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti – ajasta ja paikasta riippumatta.

4. Avoimuus
Tuomme käytettyjen autojen vahvuudet ja heikkoudet avoimesti ja luotettavasti esiin. Asiakas saa pyytämättä kaikki tarvittavat ja merkittävät tiedot autosta.

5. Kokemus
Myyjillämme on yhteensä yli 100 vuoden kokemus. Se tuo varmuutta ja tietotaitoa asiakaspalveluun.


Aftermovie: Visa-Auton autolla Raisiosta Pariisiin

0002

KATSO TÄSTÄ VIDEO VISA-AUTON ROADTRIPISTÄ.

– — – — –

Järjestimme keväällä Facebook-sivuillamme Megakisan, jossa palkintona oli roadtrip Visa-Auton autolla Raisiosta Pariisiin jääkiekon MM-kisoihin. Tuhansien osallistujien joukosta arpaonni suosi turkulaista Kasperi Kantosta, joka valitsi reissukaverikseen pikkuveljensä Akun. 

Parin viikon mittaiseksi venähtänyt eeppinen MM-kisatempauksemme herätti paljon huomiota ja mm. Iltalehti teki parikin juttua meistä. Lisäksi tempaus päätyi myös tshekkiläiseen mediaan.

Lopulta ikimuistoinen reissu oli tulossa päätökseensä. Reissun viimeisen aamun viimeisenä etappina ennen auton luovutusta oli – mikäpä muukaan – Raision kaupungintalo!

”On siinä pöntöllä kokoa ja näköä! Ja näkisittepä ne saunatilat…”, tokaisivat hyväntuuliset Kasperi ja Aku.

Lopulta Leijonamobiili kurvasi Allastielle Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinnan hellään huomaan. 14 päivää ja noin 5 500 ajokilometriä takana. Hietarinta itse oli mielissään tästä reissutempauksesta, josta muodostui odotukset ylittänyt spektaakkeli.

”Olihan tämä onnistunut reissu! Ei oikein osattu uskoa, että tästä tulikin vähän isompi häppeninki. Kun huomasimme, että tempaus saa jatkuvasti hauskoja käänteitä, niin annoimme vaan palaa. Jätkät olivat koko ajan reippaina ja me olimme täällä Raisiossa aina valmiudessa. Hyvä fiilis!” kommentoi Hietarinta.

”Iso kiitos reissusta! Kiitos, Leijonat. Kiitos, Visa-Auto!” kommentoivat puolestaan Kasperi ja Aku.

– — – — –

KAIKKI REISSUTARINAT LUETTAVISTA ALTA: 

Reissutarina, osa 1: Lähtö Raisiosta 
Reissutarina, osa 2: Tauko Saksassa
Reissutarina, osa 3: Lätkämatseissa Pariisissa
Reissutarina, osa 4: Kasperi tshekkiläismediassa
Reissutarina, osa 5: Eiffel-torni sai nähdä Visa-Auton auton
Reissutarina, osa 6: Dominoimassa Amsterdamissa
Reissutarina, osa 7: U-käännös paluumatkalla
Reissutarina, osa 8: Autobahnilla ei kauaa nokka tuhise
Reissutarina, osa 9: Paluu Raisioon

 

 


Visa-Auton auto kurvasi takaisin Raisioon kahden viikon MM-kisareissultaan

Raisiosta Pariisiin ja takaisin. Ja Visa-Auton auto kiiltää kuin Raision aurinko - täydellisesti!

Raisiosta Pariisiin ja takaisin. Ja Visa-Auton auto kiiltää kuin Raision aurinko – täydellisesti! Toimitusjohtajamme Samuli Hietarinta otti Kantosen veljekset oitis syleilyynsä.

Järjestimme huhtikuussa 2017 Facebook-sivuillamme Megakisan, jossa palkintona oli roadtrip Visa-Auton autolla Raisiosta Pariisiin jääkiekon MM-kisoihin. Tuhansien osallistujien joukosta arpaonni suosi turkulaista Kasperi Kantosta, joka valitsi reissukaverikseen pikkuveljensä Akun. 

Parin viikon mittaiseksi venähtänyt eeppinen MM-kisatempauksemme herätti valtavasti huomiota ja mm. Iltalehti teki parikin juttua meistä. Lisäksi tempaus päätyi viime viikolla myös tshekkiläiseen mediaan.

Kasperi ja Aku seurasivat MM-finaalin eteläruotsalaisessa Helsingborissa. Seuraavana päivänä oli vuorossa ajomatka Tukholmaan ja visiitti suoraan Sergelin torille Ruotsin MM-kultajuhliin.

”Ajauduimme keskelle kansanjuhlaa, kun koko Ruotsi oli saapunut Sergelin torille hurraamaan maailmanmestaruuden voittaneelle Tre Kronorille. Leijonafanit eivät niissä bileissä kauaa viihtyneet, joten livahdimme pois aika nopeasti. Silti täytyy kyllä myöntää, että tuo hurmoshenkinen kultajuhla oli kuin kirsikka kokonaisvaltaisen MM-lätkäreissumme kakulle!” hihkuivat veljekset.

Jätkät kävivät vielä iltapäiväkahvilla Solnassa, jonka kaduilla pystyi voimakkaasti aistimaan jännittyneen fiiliksen illan Djurgården vs. AIK -futisderbyn vuoksi. Solnalaiset veivätkin lopulta illan matsin nimiinsä lukemin 0-1. Kasperi ja Aku eivät kuitenkaan tähän urheiluromantikkojen helmeen kerenneet, sillä CC:n kanssa oli ehdittävä laivaan.

Paluu Raisioon

Toukokuun loppupuolen tiistaiaamun auetessa tasan kaksi viikkoa kestänyt ikimuistoinen reissu oli tulossa päätökseensä. Aamun viimeisenä etappina ennen auton luovutusta oli – mikäpä muukaan – Raision kaupungintalo!

”On siinä pöntöllä kokoa ja näköä! Ja näkisittepä ne saunatilat…”, tokaisivat hyväntuuliset Kasperi ja Aku.

Lopulta Leijonamobiili kurvasi Allastielle Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinnan hellään huomaan. 14 päivää ja noin 5 500 ajokilometriä takana. Hietarinta itse oli mielissään tästä reissutempauksesta, josta muodostui odotukset ylittänyt spektaakkeli.

”Olihan tämä onnistunut reissu! Ei oikein osattu uskoa, että tästä tulikin vähän isompi häppeninki. Kun huomasimme, että tempaus saa jatkuvasti hauskoja käänteitä, niin annoimme vaan palaa. Jätkät olivat koko ajan reippaina ja me olimme täällä Raisiossa aina valmiudessa. Hyvä fiilis!” kommentoi Hietarinta.

Sitkeät huhut kertoivat heti tuoreeltaan, ettei TJ Hietarinta malttanut millään pitää näppejään irti Leijona-CC:stä, vaan mies nähtiin heti samana päivänä ja uudestaan seuraavana päivänä Turun sekä Raision keskusta-alueilla huristelemassa valkoinen volkkari allaan. Ken tietää, minne CC:n matka seuraavaksi vie.

”Iso kiitos reissusta! Kiitos, Leijonat. Kiitos, Visa-Auto!” kommentoivat Kasperi ja Aku.

Jätkä eivät kauaa viihtyneet Ruotsin kultajuhlissa Tukholman ydinkeskustassa.

Jätkä eivät kauaa viihtyneet Ruotsin kultajuhlissa Tukholman ydinkeskustassa.

Raision kaupungintalo - on siinä pöntöllä kokoa ja näköä.

Raision kaupungintalo – on siinä pöntöllä kokoa ja näköä.

KAIKKI REISSUTARINAT LUETTAVISTA ALTA: 

Reissutarina, osa 1: Lähtö Raisiosta 
Reissutarina, osa 2: Tauko Saksassa
Reissutarina, osa 3: Lätkämatseissa Pariisissa
Reissutarina, osa 4: Kasperi tshekkiläismediassa
Reissutarina, osa 5: Eiffel-torni sai nähdä Visa-Auton auton
Reissutarina, osa 6: Dominoimassa Amsterdamissa
Reissutarina, osa 7: U-käännös paluumatkalla
Reissutarina, osa 8: Autobahnilla ei kauaa nokka tuhise
Reissutarina, osa 9: Paluu Raisioon

 


Vaihtoautokauppa siirtyy enemmän eurooppalaiseen malliin

Toimitusjohtaja Samuli Hietarinta pohtii vaihtoautokaupan tulevaisuutta.

Toimitusjohtaja Samuli Hietarinta pohtii vaihtoautokaupan tulevaisuutta.

Uuden auton ostokulttuuri on jämähtänyt Suomessa vanhanaikaisten tapojen mukaiseksi. USA:ssa ja muualla Euroopassa vallitsevan erilaisen ostokulttuurin odotetaan kuitenkin levittäytyvän myös Suomeen.

Suomessa tapana on perinteisesti ollut, että kuluttajat kysyvät vain välirahaa uutta autoa ostaessaan, eivätkä saa koskaan tietää, mikä uuden ja vanhan auton todellinen arvo on.

Amerikassa ja Euroopassa taas on siirrytty enemmän uusien autojen nettokauppaan. Siinä kuluttaja myy vanhan autonsa vaihtoautoliikkeeseen ja ostaa uuden autonsa nettohinnalla merkkiliikkeestä.

Havainnollistetaan asiaa esimerkin avulla

Mikäli kuluttaja ostaa uuden auton, joka maksaa 30 000 euroa, saa hän usein siitä esimerkiksi 10% alennuksen, jolloin nettohinnaksi jää 27 000 euroa.

Jos hän antaa vaihdossa vanhan autonsa, jonka arvoksi liike määrää 10 000 euroa, hän ei saa uutta autoa todellisella nettohinnalla, vaan kauppahinnaksi tulee lopulta 20 000 euroa.

Mikäli asiakas taas myy vanhan autonsa vaihtoautoliikkeeseen esimerkiksi 9000 eurolla, ja ostaa uuden auton tuolla alkuperäisellä nettohinnalla 27 000 eurolla, jää hänelle uudesta autosta lopulta maksettavaa 18 000 euroa.

Kuluttajan kannattaa siis ensin pyytää uudesta autosta tarjous nettohinnalla. Tämän jälkeen kannattaa kilpailuttaa vanhan auton arvo vaihtoautoliikkeissä. Parhaimmassa tapauksessa kuluttaja säästää tuhansia euroja kyseisellä käytännöllä.

Nähtäväksi jää, pesiytyykö maailmalta tuttu tapa myös kunnolla Suomeen. Kuluttajalle lompakkoa säästävä kulttuuri ainakin on varmasti mieluinen.

 

Samuli Hietarinta,
toimitusjohtaja, Visa-Auto


Osta meiltä auto valmistujaislahjaksi – pitopalvelu 15 hengelle kaupan päälle!

YO-00

Oletko ajautunut kiivaaseen kyselypainiin itsesi kanssa, että mitähän ihmettä sitä ostaisi valmistujaislahjaksi omalle lapselle, puolisolle tai vaikkapa ystävälle? Ei hätää – me haluamme auttaa ja nopeuttaa päätöksentekoasi!

ERIKOISKAMPANJA VOIMASSA KE 3.5. – LA 13.5.

Nyt on mahtava tilaisuus hankkia esimerkiksi ylioppilaaksi valmistuvalle lapsellesi hänen elämänsä ensimmäinen oma auto.

Kaikille yli 3000 euron hintaisen auton valmistujaislahjaksi ostaneille on luvassa muhkea bonus: catering-palvelu valmistujaisjuhliin 15 hengelle (arvo noin 500 euroa)! Palvelun toimittaa Mauno Catering.

Kurkistele rauhassa autojamme täältä nettisivuilta tai tule käymään liikkeessämme osoitteessa Allastie 4, Raisio. Olemme auki arkisin klo 09-18 sekä lauantaina klo 10-15.

Tervetuloa!

YO-03

mauno_netti-122

Noora-KTM-22-6-2016-50

Noora-KTM-22-6-2016-148

 


Visa-Auto ja Teemu Packalén yhteistyöhön

Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta ja vapaaottelija Teemu Packalén yhteiskuvassa.

Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta ja vapaaottelija Teemu Packalén yhteiskuvassa.

Varsinais-Suomen suurin vaihtoautojen erikoisliike Visa-Auto ja 29-vuotias UFC-vapaaottelija Teemu Packalén ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Visa-Auton ja Teemun yhteiselon alkaminen oli kuin satumaisen romanttisesta vaihtoautoliike-elokuvasta. Nimittäin eräänä viattomana arkiaamupäivänä matkusti Teemu kaverinsa autolla sekä osittain apostolin kyydillä Raisioon. Kun Teemu oli astunut Visa-Auton liikkeeseen, noteerasi reipas myyntipäällikkö Miikka teräväpannuisen asiakkaan. Miikka tajusi heti, että tuo tyylikkäillä viiksillä sekä elegantilla asukokonaisuudella varustettu sporttinen hahmo on kansainvälisen tason vapaaottelija.

Miikka oli ensin äimän käkenä, sillä juuri edellisen viikon viikkopalaverin lopuksi oltiin höpisty toimitusjohtaja Samulin kanssa, että olisi mielenkiintoista tehdä yhteistyötä jonkun vapaaottelijan kanssa, sillä yhtäältä kyseessä on nouseva sekä tunteita herättävä laji ja toisaalta sieltä suunnalta voisi saada mukavaa lisänäkyvyyttä uusien potentiaalisten asiakkaiden verkkokalvoille. Ehkä nuorempaa asiakaskuntaakin. Mene ja tiedä.

Siitä se sitten lähti. Miikka meni oitis Teemun luokse, kertoi tunnistavansa tämän ja ehdotti sen kummempia miettimättä, että eiköhän ryhdytä tekemään jonkinlaista yhteistyötä. Sitten Miikka soitti toimitusjohtaja Samulille.

”Et ikinä arvaa, kuka mulla on täällä asiakkaana?”, hihkui Miikka. Kuultuaan tästä jopa tarunhohtoiseksi luokiteltavasta kohtaamisesta, riensi Samuli paikalle kakkoskerroksen toimistostaan. Yhteistyökuviot leivottiin nopeasti kuntoon ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Teemu Packalénin katse lokakuun UFC-illassa Gdanskissa, Puolassa

Yhteistyön myötä Visa-Auto tukee Teemun autoilua sekä on muutenkin mukana Teemun matkassa. Teemu itse on erittäin mielissään hieman yllättävästikin käynnistyneestä yhteistyöstä.

”Mulla on paljon treenaamista, promoamista ja kaikenlaista hässäkkää siellä sun täällä. Nyt pääsee helposti treeneihin ja kiertämään ympäri Suomea. Arki helpottuu huomattavasti”, kommentoi Teemu.

Tavoitteena on tehdä pitkäaikaista ja molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä. Visa-Auton työporukka suunnittelee jo muun muassa energistä työhyvinvointipäivää vapaaottelusalille Teemun heiteltäväksi. Teemun seuraava iso tähtäin on asetettu lokakuulle, jolloin hänen tavoitteenaan on hypätä kehään Gdanskin UFC-illassa, Puolassa.

”Visa-Auto aikoo olla voimakkaasti mukana lokakuun UFC-illassa – jos ja kun Teemu siellä ottelee. Voisin kuvitella, että esimerkiksi pari onnekasta Facebook-sivustomme seuraajaa pääsee katsomaan vapaaottelua ja viettämään viikonlopun Puolassa”, kommentoi Visa-Auton hyväntuulinen toimitusjohtaja Samuli Hietarinta.


Tyytyväiselle asiakkaalle vaihtoauto

Vaihtoautojen ympärillä tapahtuu tällä hetkellä enemmän kuin moneen vuoteen. Blogitekstin arvoisia aiheita on useampiakin, mutta aloitetaan blogimme tästä. Myyjän kannalta jokainen liikkeessä vieraileva ihminen on positiivista asiakaskokemusta janoava kuluttaja, joten ensivaikutelman kanssa on oltava äärimmäisen valppaana.

Joskus elettiin aikaa, jolloin autokaupassa käytiin katsomassa neljäkin kertaa eri autovaihtoehtoja, ennen kuin tehtiin ostopäätös halutusta ja tarpeellisesta kiesistä. Siinä oli myyjälläkin aikaa hieroa tuttavuutta kaikessa rauhassa, eikä asiakkaan esittämiä kysymyksiä tarvinnut juurikaan miettiä etukäteen. Vastaus saattoi olla aika usein luokkaa ”selvitetäänpä tämä”.

Nykyään autonvaihtoa suunnitteleva tai harkitseva ihminen tekee taustatyön usein niin pieteetillä, että autokaupassa käyntien määrä on pudonnut 1,4:ään per tehty ostopäätös. Liikkeellä ja myyjällä on täten oltava heti kaikki mahdollinen tieto autosta jo siinä vaiheessa, kun myynti-ilmoitus painetaan enterillä verkkosivuille.

Miettikääpä miten merkitykselliseksi ovat asiakkaamme kehittyneet. Ennen oli aikaa lämmitellä neljän-viiden käynnin ajan, mutta nyt on oltava valmiina palvelemaan asiakasta joka kerta kun ovi käy. Ja pelkkä perus asiakaspalvelu ei riitä, pitää pystyä tarjoamaan asiakkaalle se mainitsemani positiivinen asiakaskokemus. Tuli kauppaa tai ei, haluan, että Visa-auton ovesta ulos astelee tyytyväinen ja huomioitu ihminen.

hyundai
Tottahan toki kaikkien suomalaisten vaihtoautoliikkeiden historiasta löytyy tapauksia, joissa asiakas ei ole ollut tyytyväinen tekemäänsä kauppaan. Auto saattaa hajota autoliikkeen pihasta poistuttaessa tai se saattaa olla seuraavan kymmenen vuoden taipaleen luotettavampi kuin keskimääräinen avioliitto. Edes uuden auton käyttövarmuutta ei voi kuin parhaimmillaankaan veikata. Lupauksen voi silti aina antaa vastuusta ja sen kantamisesta.

Harmillisissa reklamaatiotilanteissa pyrimme mahdollisimman nopeaan ratkaisuun. Tärkeintä on saada asiakkaalle auto alle ja auto tien päälle. Joskus se syö meiltä liiketoiminnan perustoimintoja yksittäisissä autokaupoissa, mutta pitkällä matkalla tyytyväinen asiakas merkitsee enemmän.

Alussa olikin juttua vaihtoautojen ympärillä vellovasta markkinasta ja miten se mielestäni tulee muuttumaan. Minulla onkin ajatuksia siitä miten tulevaisuudessa tehdään vaihtoautokauppaa, mutta siihen palaan seuraavassa blogitekstissäni.

Terveisin Samuli Hietarinta, toimitusjohtaja