Visa-Auto » Varsinais-Suomen suurin vaihtoautoliike Visa-Auto laajenee entisestään

Varsinais-Suomen suurin vaihtoautoliike Visa-Auto laajenee entisestään

19.03.2018

samuli hietarinta visa-auto

Olemme kaksinkertaistamassa autohallitilaamme. Me Varsinais-Suomen suurimmassa vaihtoautoihin erikoistuneessa autoliikkeessä haluamme huolehtia asiakkaan tarpeista, ja jokaisen kaupan edellytyksenä on kaikkien osapuolten tyytyväisyys. Tämän vuoksi Visa-Auton palvelua arvostetaan ja Raision liikkeeseemme ajetaan usein kauempaakin.

Tilat alkoivat käydä ahtaiksi, joten olemme laajentaneet alkuvuoden aikana tilojamme 1000 neliömetrin uudella autohallilla. Laajennetut tilat ovat nyt käytössä ja tällä hetkellä vanhoja tilojamme laitetaan uuteen uskoon. Syksyyn mennessä lämmintä sisätilaa on yhteensä yli 2000 neliötä, jonka myötä enemmän autoja saadaan ajettua pihapiiristä sisään ja autovalikoima on todella laaja.

”Olemme erittäin innoissamme uusista tiloistamme! Avajaisia vietetään virallisesti elokuun alkupuolella. Avajaisista on tulossa viikon mittainen koko perheen tapahtuma, joka tullaan varmasti huomaamaan ympäri Turun seutua”, kommentoi Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta (kuvassa).

Kylmän talven kääntyessä kohti kevättä on autoliikkeillä edessään jälleen kiireisiä aikoja. Visa-Autossa kauppa käy ympäri vuoden, mutta myös kevätsesonkiin on varauduttu.

”Kyllä kevät ja aurinko tuntuvat aiheuttavan joka vuosi pientä piikkiä kansan autokuumeessa. Olemme tunnettuja luotettavuudestamme, joten ei muuta kuin lämpimästi tervetuloa elämäsi parhaille autokaupoille!” toivottaa Hietarinta.