Visa-Auto » Kävimme hakemassa Saksasta 13 autoa Raisioon

Kävimme hakemassa Saksasta 13 autoa Raisioon

23.11.2017

Tämä Saksasta tuotu kaunotar on vielä myymättä. Tervetuloa tutustumaan.

Tällainenkin komea menopeli saapu Saksasta Raisioon. Tervetuloa tutustumaan.

Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta sekä myyntipäällikkö Miikka Lännistö kävivät taannoin Saksassa autokaupoilla. Kaksikko lensi ensin Hampuriin, mistä matka jatkui junalla Bockeliin. Kyseessä on yksi koko Euroopan suurimmista vaihtoautoliikkeistä.

Bockelissa on jopa 3500 vaihtoautoa pihassa ja voitaisiinkin todeta, että kyseessä on ikään kuin Visa-Auton isoveli. Sieltä tarttui mukaan paljon hyviä ajatuksia ja vinkkejä. Paikka teki vaikutuksen Hietarintaan.

”Kävimme katsomassa, miten he hanskaavat sellaisen pihamyynnin. Olihan siellä hienosti järjestetty asiat ja kaikki sellainen saksalainen tarkkuus tuli kyllä vahvasti esiin. Tuli kummasteltua, että miten he pystyivät pitämään sellaisen automäärän siistinä rivissä, puhtaina ja ajokelpoisina”, kuvaili Hietarinta.

Bockelissa oli kaikista autoista hyvin tarkat raportit ja kaikki pienimmätkin naarmut olivat tiedossa. Samuli ja Miikka hankkivat yhteensä 13 autoa. Yksi auto ajettiin Saksasta Suomeen ja loput tulivat rekalla Raisioon. Merkkivalikoimasta löytyy Bemaria, Audia ja Volvoa – yli puolet on jo myyty ja loput tulevat menemään lähiviikkoina.

”Pyrimme tuomaan sellaisia autoja, joissa kaikissa on vähän joku oma juttunsa. Löytyy kattoluukkua ja on panoraamaa. Kaikissa autoissa on navigoinnit, kivat kilometrit ja täydet huoltohistoriat. Ollaan autoihin tosi tyytyväisiä”, jatkoi Hietarinta.

Visa-Auton leirissä odotetaan mielenkiinnolla, että mitä tapahtuu jatkossa. Väyliä ja kontakteja Saksaan on nyt avattu ja tarkoituksena on kasvattaa kuvioita Saksan suuntaan tulevaisuudessakin.