Visa-Auto » Yhteistyöurheilijamme Teemu Packalén ottelee UFC-illassa lokakuussa

Yhteistyöurheilijamme Teemu Packalén ottelee UFC-illassa lokakuussa

08.09.2017

Teemu Packalen Visa-Auto UFC

Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta ja vapaaottelija Teemu Packalén yhteiskuvassa.

Varsinais-Suomen suurin vaihtoautojen erikoisliike Visa-Auto ja UFC-vapaaottelija Teemu Packalén solmivat viime keväänä yhteistyösopimuksen. Lokakuussa Teemu nähdään UFC-kehässä Gdanskissa ja Visa-Auto aikoo olla mukana menossa.

Visa-Auton ja Teemun yhteiselon alkaminen viime keväänä oli kuin satumaisen romanttisesta vaihtoautoliike-elokuvasta. Nimittäin eräänä viattomana arkiaamupäivänä matkusti Teemu kaverinsa autolla sekä osittain apostolin kyydillä Raisioon.

Kun Teemu oli astunut Visa-Auton liikkeeseen, noteerasi reipas myyntipäällikkö Miikka teräväpannuisen asiakkaan. Miikka tajusi heti, että tuo tyylikkäillä viiksillä sekä elegantilla asukokonaisuudella varustettu sporttinen hahmo on kansainvälisen tason vapaaottelija, josta oli puhuttu juuri edellisviikon palaverissa.

Ja siitä se yhteistyö sitten lähti liikkelle. Tavoitteena on tehdä pitkäaikaista ja molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä. Visa-Auto tukee Teemun autoilua sekä on muutenkin mukana Teemun matkassa. Teemu itse on ollut erittäin mielissään hieman yllättävästikin käynnistyneestä yhteistyöstä.

”Mulla on paljon treenaamista, promoamista ja kaikenlaista hässäkkää siellä sun täällä. Olen päässyt helposti treeneihin ja kiertämään ympäri Suomea. Arki on helpottunut huomattavasti”, kommentoi Teemu.

Visa-Auton työporukalla on muun muassa suunnitelmissa energinen työhyvinvointipäivä vapaaottelusalille Teemun heiteltäväksi tulevan syksyn ja talven aikana.

Teemu nähdään Gdanskin UFC-illassa lauantaina 21. lokakuuta

30-vuotias Teemu hyppää siis kehään Gdanskin UFC-illassa, Puolassa, lauantaina 21. lokakuuta. Vastustajaksi asettuu isäntämaan 25-vuotias Marcin Heldin. Kamppailu julkaistiin tänään perjantaina.

”Visa-Auto aikoo olla voimakkaasti mukana lokakuun UFC-illassa ja suunnitelmissamme on järjestää ainakin kisastudio Turussa. Tiedotamme lisää suunnitelmistamme tässä syyskuun aikana”, kommentoi Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta.