Visa-Auto » Visa-Auto lahjoitti turvaliivit kaikille Raision ekaluokkalaisille

Visa-Auto lahjoitti turvaliivit kaikille Raision ekaluokkalaisille

13.09.2017

”Voimaa turvalliseen koulutiehen!” tuumasi Tikanmaan koulun 1. A.

”Voimaa turvalliseen koulutiehen!” tuumasi Tikanmaan koulun 1. A.

Varsinais-Suomen suurin vaihtoautojen erikoisliike Visa-Auto haluaa olla turvaamassa raisiolaisia teitä.

Tilasimme keltaiset turvaliivit kaikille Raisiossa äskettäin koulutaipaleensa aloittaneille ekaluokkalaiselle. Turvaliivin sai yhteensä 225 lasta. Tällä tempauksella Visa-Auto haluaa tukea kotikaupunkimme koululaisia.

”Visa-Auto haluaa muistuttaa autoilevia ihmisiä liikenteessä liikkuvista pienistä oppilaista ja toivottaa turvallisia koulumatkoja”, kommentoi Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta.

Raisiossa keltaiset turvaliivit otettiin suurella ilolla vastaan ja tietenkin niitä piti heti päästä myös sovittamaan.

”Syksyn pimetessä liikenneturvallisuuteen on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Kaikkien koululaisten, mutta vielä erityisesti ekaluokkalaisten, koulutie tulee olla mahdollisimman turvallinen ja tässä lahjoituksena saadut turvaliivit ovat iso apu pienille kulkijoille. Kiitos, Visa-Auto!” kommentoi vt. sivistysjohtaja Leena Laakso.

Yllä olevassa kuvassa on Tikanmaan koulun oppilaita, jotka innostuivat turvaliiveistä. Jackin mielestä nyt hänestä tuli supermies! Emman, Ilonan ja Sirun mielestä liivi oli oikein kiva. Eero puolestaan huomasi, että tarrat ovat kätevät.