Visa-Auto » Visa-Auto lähti tukemaan turkulaisia jääkiekkoseuroja

Visa-Auto lähti tukemaan turkulaisia jääkiekkoseuroja

28.08.2017

Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta on tyytyväinen yhteistyösopimukseen TPS:n ja TUTOn kanssa.

Varsinais-Suomen suurin vaihtoautojen erikoisliike Visa-Auto on lähtenyt tukemaan TPS:n ja TUTOn jääkiekkotoimintaa. Tuemme molempien seurojen edustus- ja juniorijoukkuetoimintaa kaudella 2017-2018.

Gatorade Centerissä TPS:n kotiotteluissa Visa-Auto on vahvasti näkyvillä isolla screenillä. Kaudella 2017-2018 screenillä tullaan näkemään Visa-Auton jännittävä Dance Cam, joka poimii yleisöstä sattumanvaraisesti katsojia kaikkien nähtäväksi. Ja toivottavasti näemme myös pieniä tanssiliikkeitä ihmisiltä. Kuukauden paras tanssisuoritus tullaan myös palkitsemaan läpi kauden.

Marli Areenalla TUTOn kotiotteluissa Visa-Auto näkyy puolestaan screenillä erilaisina mainoksina. Lisäksi TUTOn kotiotteluissa jäähallin käytävälle tulee iso Visa-Auton seinä, jonka yhteydessä sijaitsee Visa-Automaatti, johon ihmiset voivat jättää autonsa tietoja.

Eli kyseessä on ikään kuin Visa-Auton etäkonttori, jossa katsoja voi pyytää tarjouksia sekä ostaa auton tai myydä oman autonsa meille.

”Haluamme tukea juniorijääkiekkoilua ja olemme mukana myös edustusjoukkueiden taustalla. Olen hyvin innostunut tästä kokonaisuudesta”, kommentoi Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta.