Visa-Auto » Visa-Auto 25 vuotta – viiden tähden autoliike

Visa-Auto 25 vuotta – viiden tähden autoliike

18.08.2017

Kuva02

Olemme Varsinais-Suomen suurin vaihtoautoliike ja vietämme tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottamme. Meillä on käytössä viisi arvoa, joista olemme ylpeitä ja joidenka kautta haluamme olla jokaiselle asiakkaallemme viiden tähden autoliike.

1. Luotettavuus
Visa-Autolle on myönnetty AAA-rating, joka on korkein mahdollinen luottoluokitus. Se kertoo luotettavuudesta ja samalla se pitää riman korkealla päivittäisessä tekemisessä. Tavoitteena on säilyttää AAA-rating jatkossakin.

2. Paikallisuus
Turun seutu on meille tärkein markkina-alue. Tuttu seutu ja tutut ihmiset. Tiedostamme myös yhteiskuntavastuumme ja haluaa olla mukana kehittämässä omaa seutuamme. Visa-Auto haluaa auttaa heikommassa asemassa olevia ja tehdä hyvää.

3. Joustavuus
Olemme tavoitettavissa myös työajan ulkopuolella ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti – ajasta ja paikasta riippumatta.

4. Avoimuus
Tuomme käytettyjen autojen vahvuudet ja heikkoudet avoimesti ja luotettavasti esiin. Asiakas saa pyytämättä kaikki tarvittavat ja merkittävät tiedot autosta.

5. Kokemus
Myyjillämme on yhteensä yli 100 vuoden kokemus. Se tuo varmuutta ja tietotaitoa asiakaspalveluun.