Visa-Auto » Stressittömiä kilometrejä Visa-Turvalla

Stressittömiä kilometrejä Visa-Turvalla

18.08.2017

 

Visa-Auton yhteistyöurheilija, UFC-vapaaottelija Teemu Packalén, toimii Visa-Turvamme keulahahmona.

Visa-Auton yhteistyöurheilija, UFC-vapaaottelija Teemu Packalén, toimii Visa-Turvamme keulahahmona.

Kaikkihan niitä kauhutarinoita sekä ärhäköillä somekeskustelupalstoilla värikynää saavia huonoja autoilukokemuksia ovat kuulleet. Ostetaan iloisilla ja toiveikkailla mielillä käytetty auto. Alkuun kaikki sujuu kuin onnellisissa elokuvissa, mutta pian autosta hajoaa jotain. Sitten alkaa v*tuttaa ja kaikki on pielessä.

Jokke-pappa osti aikoinaan nahkatakkiselta veijarilta Corollan hämyisen Teboilin pihassa, ja öljypohja tipahti ennen kirkonkylää. Huono diili.

Niina oli muuttamassa pikkusiskoaan Piikkiöstä Helsinkiin, kunnes Kehä kolmosen hujakoilla isän ”uudenveroisesta” Transporterista hajosi vaihdelaatikko. Huono diili.

Kummisedän mynämäkeläisen kaverin hyvänpäiväntutun vaihtoautossa oli sähkövika, joka ilmeni konepellin alta kurkistelevina liekkeinä. Erittäin huono diili.

Visa-Turva on hyvä diili

Onneksi Visa-Autolla ei näitä diilejä ole nähty. Ymmärrämme silti erittäin hyvin, että vaihtoautoliikkeestä ostettu auto voi aiheuttaa huolta kuntonsa puolesta. Siksi on olemassa Visa-Turva, joka rauhoittaa stressaavimmankin vaihtoauton ostajan.

Visa-Turva turvaa sijoituksesi ja sen ansiosta saat vuoden päivät huolettomia kilometrejä ratin takana. Takuu kattaa vaihtoauton osat pesupumpun kytkimestä kampiakseliin ja takaisin. Visa-Turva maksaa autosi yhteydessä 595 euroa. Autoilijan mielenrauhalle taas ei voi laittaa hintaa.

Kuvitellaanpa hetki. Sinä ostit siistin Audi A3:n, jonka moottori laukesi kuin taikaiskusta ja vastaansanomattoman yllättäen kahdeksan kuukautta kauppojen jälkeen. Mutta koska sinulla oli Visa-Turva, kuittasit sadanviidenkympin omavastuulla useamman tonnin remontin turkulaisella lähikorjaamolla.

Hyvä diili.