Visa-Auto » Kantosen veljekset Visan-Auton hyvän mielen lähettiläiksi

Kantosen veljekset Visan-Auton hyvän mielen lähettiläiksi

31.08.2017

Kuvassa poseeraavat Kasperi Kantonen, Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta ja Aku Kantonen.

Kuvassa poseeraavat Kasperi Kantonen, Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta ja Aku Kantonen.

Visa-Auto on kiinnittänyt taustatiimiinsä Kasperi ja Aku Kantosen. Veljekset tulivat monille tutuiksi viime keväänä voitettuaan Facebook-arvonnasta roadtrip-reissun Pariisiin katsomaan jääkiekon MM-kisoja.

Kantosen veljekset ajoivat Visa-Auton autolla Raisiosta Pariisiin ja takaisin. Siinä välissä he seurasivat Suomen otteluita jäähallissa. Reissun aikana mm. Iltalehti teki parikin juttua jätkistä ja Kasperi pääsi myös tshekkiläismediaan.

MM-kisareissun blogisarjaamme voit tutustua TÄSTÄ.

Tuon MM-kisatempauksen aikana kävi selväksi, että jätkillä riittää sanottavaa ja mikä tärkeintä – pilke on jatkuvasti silmäkulmissa. Ja näin syksyn käynnistyessä Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinta otti puhelimen kauniiseen ja hieman karvaiseen käteensä ja soitti veljeksille.

”Toivoimme keväällä, että MM-kisatempauksemme herättäisi huomiota. Se oli mukava yllätys ja onnekas sattuma, että saimme ratin taakse näin iloisen kaksikon. Jätkien hyväntuulisuus teki meihin ison vaikutuksen ja halusimme tehdä heidän kanssaan lisää yhteistyötä jollain tavalla”, kommentoi Hietarinta.

Visa-Auton tempauksia jälleen luvassa

Kantoset tullaan näkemään tulevaisuudessa Visa-Auton hyvän mielen tempauksissa. Tarkkaa suunnitelmaa ei vielä ole edes olemassa, mutta paljon hauskoja ideoita on jo kehitteillä ja ajatustasolla.

Veljekset olivat iloisesti yllättyneitä Hietarinnan puhelinsoitosta ja vastasivat yhteistyöehdotukseen myöntävästi noin puolen sekunnin harkinnan päätteeksi.

”Tätä diiliä ei tarvinnut kauaa miettiä! Vanhoina partiolaisina me ollaan Akun kanssa aina valmiita, ja niin tälläkin kertaa. Kevään reissusta jäi erittäin hyvät vibat, sillä Visa-Auton puolelta kaikki hoitui viimeisen päälle hyvin. Jännittynein fiiliksin jäädään odottamaan, että mitä kaikkea tämä yhteistyö tuo mukanaan”, kommentoi Kasperi Kantonen.

”Mietin heti, että ei saakeli! Kaikkea uutta ja erilaista taas luvassa. Aivan huikeata! Kyllä mä oon aina messissä”, kommentoi puolestaan Aku Kantonen.